Tuesday, 18 September 2012

Note for you #1

Assalamualaikum,

Ehem ehem, awakkkkk imissyou :( sorry for a few days dh tak contact awak. Kite takde kredit and takde masa :( Kite dkt sini bkn pegi menggatal. Kite belajar. Siap kan keje. Lagi 2 minggu je. Lepas ni habis semua ni. And insya'allah kite masuk alam pekerjaan pulak. Okay itu sbenanya nmpak macam interesting. Tapi kite takut kalau lpas keje nnt kite lg busy. hmm :( im so sorryyyyyyy. I know u always be so understanding sayang. Kite hargai sgt. Kite sayang awak. And i know awak jugak. hihi THANKSSSSS demuk!

WithLove,
MunirahOthman.

Friday, 14 September 2012

Kembali bernafas

Assalamualaikum.

Ehem ehem. After beberapa dekad blog aku bersawang and bertahi cicak bagai. Finally jari2 runcing aku pun mula nk bergerak pantas kembali. hee Okay, bosan? sila jangan follow dh. Aku act dh lama tak post pape sbb aku lupa pass blog aku. haha aku mmg bab2 mengingat ni loser gilaaa -,-' And and now, IM BACK uolllssssss :) sesapa yg follow blog aku sila lah kembali active baca blog aku ni ek ek ek? haha aku ada banyaakkkkkkkkkkkk cerita nak story. tp aku tgah final sem skrang so kinda busy right now. so, aku start nk celoteh kat sini dlm bulan 10 nnt. HAHA time tu aku MERDEKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA! time tu aku blh buat ape yg aku suka. hehehe and aku sangat lah tak sabar nk habis. Sbb semua keje aku skrang hampir buat aku gila -,-' PRAY FOR ME. and i will do my best. gambate for me :)

WithLove,
MunirahOthman