Monday, 16 January 2012

Alhamdulillah

Assalamualaikum.

Ehem ehem, akhirnya lembut juga hatinya. alhamdulillah. Dengan berkat doa, usaha dan kesabaran ini hasilnya. bersyukur sgt2 :) Terima Kasih ya ALLAH.

Wthlove,
MunirahOthman

Thursday, 12 January 2012

Tiada tajuk #2

Sedih. Tapi kenapa? Sedih dgn pemergian kau. Kau bukan sekadar hilang didepan mataku. Tapi dimata keluarga kau. Pernah tak kau sedar ramai orang sayang kan kau? Terutama keluarga kau sendiri. Sebab tu mereka risau. Dan tidak langsung jugak aku pun terkena tempias risau. Kerana berduyun msg masuk phone aku menanyakan kau dimana. Tolong lah fikir sikit. Kau tanak bg tau lokasi kau mana takpa. sekurangnya bg la tau apa2 yang menunjukkan kau tu selamat.Susah untuk aku menggambarkan rasa isi hati aku ini. Bercampur baur. Aku sedih. sedih. sedih. sedih memikirkan kau. Tak cukup lg ke air mata ni habis kerana kau? Aku manusia dan seorang perempuan. Aku tidak mampu untuk sorokkan isi hati aku. Aku tidak mampu untuk simpan apa yang aku rasa. Aku sedih dgn tindakan yang kau lakukan. Aku sedih dgn sikap kau. Aku umpama tidak wujud dalam diri kau. Aku mcm bukan sahabat kau seperti yang kau perkatakan selama ini. Macam tiada guna ni wujud dalam hidup kau. Aku juga mampu untuk menemani kau dikala kau dalam kesusahan. Susah sangat ke kau nk percaya? Aku berdoa agar ALLAH lembutkan hati kau. Agar ALLAH lindungi kau. Agar ALLAH tunjuk kan kau jalan yang benar untuk kau meneruskan perjalanan kau nanti. AMIN. Dan tidak dinafikan, aku rindu kau kau. Aku rindu kau yang sentiasa berada disamping aku :'( k, bye.

Wthlove,
MunirahOthman

Wednesday, 11 January 2012

Tiada tajuk #1

Ya ALLAH, kau lindungi lah dia. Kau lembutkan lah hati dia ya ALLAH. Kau beri lah ketenangan jiwa kepadanya ya ALLAH. Kau beri dia petunjuk jalan yang benar dan diredhaimu ya ALLAH. aminn

Thursday, 5 January 2012

Birthday aku dan hadiah yang unik

Assalamualaikum,

Okay, ini first entry aku untuk 2012. ehee Even baru beberapa hari bertemu 2012 tapi dh banyak perkara yang best jadi dalam diri aku. Okay, thanks :) tujukan kat siapa pun aku taktau. haha sbb ramai buat hati aku gembira even hati aku kecewa, remuk, parah lagi retak. *okay jangan nk nmpak terok sgt* ehee

Ehem ehem, 2nd january aritu berlangsungnya birthday aku. HAHA Okay aku dh 20. Kau dah? belum kan? haha sila jealous :) ehee. BAJET! Alright, birthday aku takda la sampai nak berpartyyy ke ape kan. Tapi cukup la bila semua family and family mak sedara aku semua ada nak sambut hari kelahiran aku. TERIMAAA KASIH SEMUAAA :) sayang semua. ehee Dah agak da diorang nak smbut. Sbb awal2 lagi aku dh ternampak kek yang kunon2 dinyorok kan. bahaha aku sndiri yg buat bnda surprise jadi tk. hee

Okayy, hadiah? Semakin umur meningkat semakin kurang lah hadiah kita dapat, haha itu kesimpulan yang dapat aku buat :) Itu semua tak penting. Orang dh ingat birthday aku pun dh okay. hee kepada yang dh berjanji tu nk bg hadiah, sila tunaikan janji anda. BAHAHA :)

.. Thanks Mama, Baba, Abg, Kak sara & abg aiman (bakal abg ipar) sbb beli kan ya kek. Thanks jugak kat adik musyuk aku sbb bagi ya baju FOS. Even kantoi harga baju tu :) Thanks kak along sbb belikan ya baju UNIQLO. hihi Baru mcm nak cuba2 shopping sana tapi dh dapat baju pulak. So takyah la kan. haha merasa sekali dah la. JIMAT! :) hee Thanks jugak kat mamaya sbb bagi ya RM**** sebagai hadiah. hikhik Thanks kat kak fizan sbb bagi mun frame yang comel sbb ada gmbar mun yang comel :D hahaha *tampar skrang* Tak lupa jugak dekat abg berjambang sbb bagi hadiah yang sgt unik :) Thanks again semua!

HADIAH-HADIAH YANG COOL :) ehee

Hadiah yang comel dari kak fizan :) 
Baju FOS dari adik musyuk!
Baju UNIQLO bunga bunga yang comel jugak :) hihi
hadiah unik dari abg berjambang yang awesome! hee TERIMA KASIH :) Kita seronok! haha

Wthlove,
MunirahOthman