Monday, 31 October 2011

Friends also my priority bebeh!

Ohh kawan-kawan, awak awak dan awak. Tau tak awak pun penting bagi saya? Kalau takda awak dan awak siapa nak ambil berat kat saya bila saya berjauhan dengan family saya? and siapa nak dengar masalah saya selain family saya kalau bukan awak awak dan awak :) terima kasih awak awak! :)

(Just short description)

Dear,
Fatin Nadia. hihi Kau kawan aku yang mudah faham ape yang aku rasa. aku tau kekadang tu kau diam. tp aku tau dalam masa yang sama kau ambil tau pasal kawan kawan kau. sbb tu aku suka kawan dgn kau. and aku try nak ambil tau pasal kau. kau sendiri tau yg dulu kita tak beberapa baik plus tak rapat. mungkin tak kenal hati budi masing masing lagi. and maybe anasir anasir luar jugak yang buat kita susah nak rapat DULU! hee then after aku pindah sekolah, semua nya jadi lain kan kan? perasan tak? and now kita semakin rapat. wee! hee thanks for everythings fatin! mungkin tanpa kau perasan yang kau ada bila aku memerlukan :) thank youu <3

Hanna Rashid. si kecik yang garang dgn pakwenye. kuikuikui :) roomate dari part one lagi. mula2 biase je kite kan. after hana dh kenal mun mcm mana, haa, sampai terikut gila nya. hee bahaya utk budak kecik cm hana tau. jgn ikut selalu. hee diam tak diam kita selalu shara prob sama2 kan. wehh! SWEET kot. haha menangis je belum bersama sama. mun malu! hikhik nnt hana tanak dgr masalah mun sbb muka mun terlalu comel bila menangis. haha tp, pape pun best dapat roomate cm hana. teman segala nya. gosip penting! haha tp mun tau mun penting untuk hana ke toilet bila malam hari kannnn? haha takpe, dh biase. sbb adik mun pun dulu macam hana. rasa mcm ade adik duduk satu bilik pulak kat uitm. haha comel jeh! rinduu kat ahmad (bear) dgn Mr To! hehe

Ezah othman. kihkih. ezah ni suka marah2. hehe nnt cepat tua tau ezah. dh la mata bulat. comel jeh! hee suka kawan dgn ezah, sbb ezah gila gila. haha maksud mun bkn ezah gila tau. haha tp suka tengok ezah yang happy happy. jgn marah2. hehe nnt tak comel tau dahi tu berkerut. hihi ezahhhh ramah! mcm mun. hee sbb tu bila jumpa ezah jeh rasa mcm nk cot cet cot cet panjang2. haha nak tau tak? setiap kali mun pegi bilik ezah, sebenarnye dh set nak duduk kejap jeh. tp setiap kali pegi bilik ezah mest duduk lama. kannn? perasan tak? hahaha even dapat satu sem jeh gabung kelas dgn ezah, tapi kita tetap rapat kan? kan? best jeh kalau dapat gabung kelas dgn ezah lagi. mest ezah panggil mun duduk sebelah ezah. hee boleh gosip gosip manja. hahaha eh eh rindu ezah cubit pp mun la!!! :)

For those nama tak mention tu, korang pun still the best. Dah aku ramai kawan. mcm mana pulak nak mention semua nama kan? hee For me friends are born, not made :) I LOVE ALL MY FRIENDS. 


Wthlove,
MunirahOthman

Saturday, 29 October 2011

Im weird but this is not your problem

Pabila emosi terganggu automatik aku akan rasa diganggu. bukan diganggu oleh makhluk halus. tapi diganggu orang sekeliling. #walaupun orang tu takda kena mengena pun dgn aku. Penyakit 'pelik dalaman' aku ini boleh merunsingkan orang sekeliling aku. Boleh buat orang sekeliling aku tiba tiba nak rasa serba salah. #padahal tak buat pape pun. Dalam masa boleh buat orang sekeliling aku rasa nak bunuh aku, lempang aku semaximum yang boleh.so BEWARE! untuk tidak menyusahkan diri sendiri dan mereka mereka aku mengambil keputusan utk cepat2 kunci bilik. switch off the light. cepat2 tutup baby boo (lappy). Baring 180 darjah. tutup muka dengan bantal yang bertimbun timbun. tunggu selama 5 minit. ahhh, paling kurang 5 saat. ehh, mata ku mengeluarkan cecair. ehh, dh ape hal kau? ni baru dinamakan emosi terganggu. memang sering terjadi kat diri aku dari azali lagi. so, sekarang korang takut tak nak kawan dengan aku? lepas beberapa minit aku melontarkan vokal, sambil feeling2 air mata keluar. okay sekarang im back to normal :) kehkeh and now time to parteeehhh (makan) -,-

#Ini salah satu punca aku tak kawin kawin. takda siapa nak dekat dengan aku. sbb aku ada penyakit pelik dalaman.kbai

wthlove,
MunirahOthman

Friday, 28 October 2011

A big smile for me :)

Jyeahh! This is my new blog. haha hentah banyak mana blog yang dh aku buat. hee okay, This blog hanya untuk suka2 bercerita. yess, yang dah kenal aku mesti tau aku tak pernah habis bercerita. dan mulut aku tak pernah berhenti bercakap :) #okay itu tipu. Kalau korang suka dengan bakal cerita aku, go on. tak suka, boleh tutup pc pastu tidur berdengkur kuat2 :) aku suka dengan design blog aku yang sekarang ni sbb simple. insya'allah aku akan jadi blogger sejati dengan blog aku ni. and takan ade bertukar tukar lagi. HAPPY HAPPY HAPPY :) finally siap jugak aku design blog ni bagi puas diri sendiri. okay then, jumpa lagi dalam next entry. chaos!

wthlove, 
MunirahOthman