Friday, 2 November 2012

Lelaki dan posture

Assalamualaikum.

ehem ehem, cakap pasal fizikal luaran. BAGI AKU lelaki yg hensem atau lebih kepada ayat tidak untuk meriakkan lelaki yg sedap mata AKU untuk memandang  ialah lelaki yg mempunyai posture badan yg cantik.  tk semestinya badan yg tough tu hensem. tak semestinya badan yg kurus sgt tk hensem. point yg aku cuba ckp ni lebih kepada seseorang lelaki tu tk membongkok, tidak menyondong. menyondong? -,-' mahupun tidak terlalu mendada. bg aku lelaki yg mempunyai straight posture itu hensem, kacak, lg tampan. bahahaha

eemmm, nak contoh?

dari sudut tepi
*gmbar dr pakcik google

sudut depan
*gmbar dr pakcik google

sudut tepi. okayy ini hot! auumm auumm. HAHA
*gmbar dr pkcik google





yg ini pulak posture badan yg mungkin akan mengangu mata aku.

*gambar dr pakcik google

*gambar dr pakcik google


kalau posture badan yg mcm ni aku rasa mcm nk pegi betulkan jeh kasi lurus. hmm. mungkinkah terjadi posture badan mcm ni sbb sememangnya dh terbentuk mcm tu dr kecik. sbb tk dilatih utk tegakkan badan dr kecil. atau rasa malas untuk menampung bahu yg berat kejahatan/kebaikan. HAHA atau malas utk show off dada yg bidang -,-' (okay, korang laki bkn pompuan) atau korang kurang keyakinan diri. emm, maybe masing2 ada kelebihan masing2 mana nk tau org yg bongkok tiga pun bg korang still hensem lg kan? EH! ngeh ngeh ngeh. itu kategori membongkok jgk ke? hahaha 

sbnanya kalau perempuan yg mempunyai posture badan mcm ni pun mengangu aku. tp aku rasa perempuan ada reason dy tersendiri kenapa. kalau disenaraikan mungkin ada banyak kemungkinan. HAHA sbb tu aku mls nk ckp psl perempuan. mereka lebih mengenali diri mereka. kahkah 

*so kepada lelaki diluar sana. sbnarnya tak kira mcm mana rupa korang punnnn. haha kalau dh hensem tu hensem la. kalau kurang hensem (pndangan diri sendiri) tu jgn kecik hati, sbnarnya ada dari sudut2 yg korang sendiri tk nmpak org lain nmpak hensem. wife korang tau. so, yg dh kawen pegi tnya wife korang. yg belum pegi kawen cpt. HAHA

Thankyou.

Withlove,
MunirahOthman.


1 comment:

  1. amboi, nk mamat maroon5 ni aje ye? move like jagger, move like jagger.hihi

    ReplyDelete