Monday, 31 October 2011

Friends also my priority bebeh!

Ohh kawan-kawan, awak awak dan awak. Tau tak awak pun penting bagi saya? Kalau takda awak dan awak siapa nak ambil berat kat saya bila saya berjauhan dengan family saya? and siapa nak dengar masalah saya selain family saya kalau bukan awak awak dan awak :) terima kasih awak awak! :)

(Just short description)

Dear,
Fatin Nadia. hihi Kau kawan aku yang mudah faham ape yang aku rasa. aku tau kekadang tu kau diam. tp aku tau dalam masa yang sama kau ambil tau pasal kawan kawan kau. sbb tu aku suka kawan dgn kau. and aku try nak ambil tau pasal kau. kau sendiri tau yg dulu kita tak beberapa baik plus tak rapat. mungkin tak kenal hati budi masing masing lagi. and maybe anasir anasir luar jugak yang buat kita susah nak rapat DULU! hee then after aku pindah sekolah, semua nya jadi lain kan kan? perasan tak? and now kita semakin rapat. wee! hee thanks for everythings fatin! mungkin tanpa kau perasan yang kau ada bila aku memerlukan :) thank youu <3

Hanna Rashid. si kecik yang garang dgn pakwenye. kuikuikui :) roomate dari part one lagi. mula2 biase je kite kan. after hana dh kenal mun mcm mana, haa, sampai terikut gila nya. hee bahaya utk budak kecik cm hana tau. jgn ikut selalu. hee diam tak diam kita selalu shara prob sama2 kan. wehh! SWEET kot. haha menangis je belum bersama sama. mun malu! hikhik nnt hana tanak dgr masalah mun sbb muka mun terlalu comel bila menangis. haha tp, pape pun best dapat roomate cm hana. teman segala nya. gosip penting! haha tp mun tau mun penting untuk hana ke toilet bila malam hari kannnn? haha takpe, dh biase. sbb adik mun pun dulu macam hana. rasa mcm ade adik duduk satu bilik pulak kat uitm. haha comel jeh! rinduu kat ahmad (bear) dgn Mr To! hehe

Ezah othman. kihkih. ezah ni suka marah2. hehe nnt cepat tua tau ezah. dh la mata bulat. comel jeh! hee suka kawan dgn ezah, sbb ezah gila gila. haha maksud mun bkn ezah gila tau. haha tp suka tengok ezah yang happy happy. jgn marah2. hehe nnt tak comel tau dahi tu berkerut. hihi ezahhhh ramah! mcm mun. hee sbb tu bila jumpa ezah jeh rasa mcm nk cot cet cot cet panjang2. haha nak tau tak? setiap kali mun pegi bilik ezah, sebenarnye dh set nak duduk kejap jeh. tp setiap kali pegi bilik ezah mest duduk lama. kannn? perasan tak? hahaha even dapat satu sem jeh gabung kelas dgn ezah, tapi kita tetap rapat kan? kan? best jeh kalau dapat gabung kelas dgn ezah lagi. mest ezah panggil mun duduk sebelah ezah. hee boleh gosip gosip manja. hahaha eh eh rindu ezah cubit pp mun la!!! :)

For those nama tak mention tu, korang pun still the best. Dah aku ramai kawan. mcm mana pulak nak mention semua nama kan? hee For me friends are born, not made :) I LOVE ALL MY FRIENDS. 


Wthlove,
MunirahOthman

2 comments:

  1. nice bloggg..
    yesss, friends are born, not made. setuju sgt2.
    weh, terharu kot... hehe.. btw, thanks for everything k.. hehehe... =)

    ReplyDelete