Friday, 4 November 2011

Girlfriend comel hantar message.

Assalamualaikum awakkkkkkkkk,
Mandaklama, (sebut betul2)

4 years be together with you is a hardest thing to me but i'm HAPPY you give colour to my life. Thank You :)


Bunga bunga ayat. hehe Nak karang ayat cm gini kena bukak kamus yang tebal berpoloh2 page. hee baru berjaya. biasa lah saya pure asian kan. haha *mcm takde kena mengena jeh -.-

A message from Malaysia :
Dear best best friend/boyfriend,
         Since kita terpisah jauh, cewahh jauh sangat :) Hubungan kita semakin hari semakin rapat kan kan? do you realize it? ehem ehem, jarak bukan pemisah la kiranya kan? hee Dah la tak dapat nak cntact each other. Takpa, mungkin ini dugaan untuk kitakan boyfriend? Sabar jela. Boyfriend, terima kasih dalam tak sihat awak, awak mampu lagi dengar rintihan kecik girlfriend. Girlfriend bukan nak menyusahkan awak, tapi girlfriend memerlukan someone masa tu. Terima kasih. Boyfriend memang best best friend saya. Ini kali kedua boyfriend dengar rintihan saya. Sebab selama ni boyfriend terus letak phone marah marah. Girlfriend tau, boyfriend tak suka saya nangis nangis. Sebab nanti tak comel kan? hihi Boyfriend jaga diri baik baik ea di negeri orang. Jangan gatal gatal. Duduk sana belajar elok elok. Biar nanti dapat kerja yang bagus, gaji tinggi cepat cepat masuk meminang. *Hamboih! Boyfriend jangan lupa pada ALLAH yang memberi segala ujian, kesusahan dan kejayaan kepada boyfriend. Berdoa kepadanya. Insya'allah semua dapat dilaksanakan dengan mudah :) Boyfriend, kita dah kenal lama. Boyfriend kenal hati budi girlfriend, so boyfriend jangan nak mempertikaikan nya lagi. Sbb orang lain tak setanding boyfriend. Semoga hubungan ini kekal. insya'allah, amin. Boyfriend jangan luka kan hati girlfriend tau. Sbb hati wanita sangat lembut umpama kapas. Baru ditiup sedikit, sudah mula terasa. *copy ayat awak. Akhir kata, girlfriend doakan awak sentiasa dalam keadaan sihat dan berjaya :) Dan insya'allah boyfriend akan dapat wife yang comel someday. hikhik

Do you have a message for me boyfriend? ;( I Miss You. and miss more more and more everyday. 

# I cant stand it went you look me in the eyes, I get a lump in my throat and need to cry, I've love you like a friend and even a big brother, But now the time has come and i love you as a lover :) SMN <3 ehem ehem *untung la dapat girlfriend comel. hikhik *tampaq skang!

Wthlove,
MunirahOthman




No comments:

Post a Comment