Monday, 21 November 2011

Mengerikan tapi tahniah diucapkan

assalamualaikum :)

ehem ehem, dh lama tk update blog rasanye. ehee orang dh masuk blaja balik kan. mane nk ade masa menghadap blog ni kan. KONONNNNN! :)

semalam final bola untuk sukan sea. perghh, sengit gila! tp Malaysia cool. rilex jeh. penonton pihak lawan berjuta mana pun takde hal la. bak sini mai!! HAHA takde gentar punya. harimau malaya kann! aummm, ehee TAHNIAH buat semua pemain malaysia. atas usaha keras anda semua :) tahniah juga kat coach and kru2 yang dh bertungkus lumus. ehee mcm aku salah sorang player je.  HAHA TAHNIAH MALAYSIA! :)

semalam aku tengok bola dh rasa mcm ade kt stadium. sbb sume tengok kat DSI (dewan sri iskandar). perghh, rmai tk hengat la kan. haha mayb setengah or lebih daripada student uitm perak yg dduk kolej turun utk support malaysia :) wanita jejaka semua ada. aku for sure la akan tergolong dalam kategori wanita kan. ehem ehem. HAHA 1st time tengok bola dgn dikelilingi dgn kaum sendiri. pergghh, telinga kebas dengar dorang menjerit. haha menjerit dari hati agaknya. dh mcm nk terkeluar anak tekak dorang tu aku rasa.NGERI! sampai game belom habis suara dh mcm nak hilang. HAHA sabar la kakak2 oi.. rilex sudah. haha then tak tahan nye lagi semua ape yg ref or pemain endon buat sume salah tu. haha defend malaysia habis habisan tu.. haha akk2 ni ikutkan perasaan sangat dah ni :) HAHA kalau ref pun salah nk mengadili game baik tak payah pkai ref kan. HAHAHA tp mmg seronok. depa nye excited tu lain pulak style nye daripada excited kaum laki. haha.. takpelah, semangat kesukanan orang kata. ehee

akhir kata, SELAMAT MAJU JAYA malaysia for sukan sea!! 58 gold medal dh dapat. chaiyokk! semangat. bawa nama malaysia di tempat yg tinggi. ehh? betul ke ayat aku? hmmm --" and congratulation to malaysian athlete. korang buat malaysia bangga dengan korang semua. teruskan usaha dimasa akan datang. MAJU LAH SUKAN UNTUK NEGARA! aauumm aaummmm *kunon harimau malaya :) ihiks

Wthlove,
MunirahOthman




No comments:

Post a Comment